mogelijkheden

Veiligheid & comfort voor elk terrein

Bij Meeus Poortautomatisaties bieden we efficiënte toegangs- en beveiligingsoplossingen aan. Van poortautomatisatie tot videofonie, onze producten zorgen voor comfort en veiligheid. Laat ons je helpen de ideale setup voor je eigendom te realiseren.


Poortautomatisering - Meeus Poortautomatisaties (Retie)

Poortautomatisatie

Heb jij aan je woning of bedrijf een handmatige poort en ben je het beu deze steeds handmatig te moeten openen? Dan is een poortautomatisering de perfecte oplossing. Met 1 druk op de knop, invoer van een code of bediening via een app komt jouw poort in beweging en krijg je toegang tot jouw terrein. Dit is een uiterst veilige en gebruiksvriendelijke manier om jou terrein te beveiligen.

Bekijk poortautomatisaties

Slagbomen & ketting ophalers - Meeus Poortautomatisaties (Retie)

Slagbomen & ketting ophalers

Bij Meeus Poortautomatisaties bieden we op maat gemaakte slagbomen en ketting ophalers aan die voldoen aan jouw specifieke wensen. Of het nu gaat over een parkeerplaats, bedrijventerrein of woongebied wij zorgen voor een deskundige installatie zodat u een volledige controle hebt over de toegang van jouw terrein.

Bekijk slagbomen & ketting ophalers

Videofoon poort - Meeus Poortautomatisaties (Retie)

Videofoon

Ontdek de voordelen van een videofoon op uw poort voor een betere toegangscontrole. Geniet van verbeterde veiligheid en gebruiksgemak door de visuele controle van bezoekers aan je poort en eventuele bediening via een app.

Bekijk videofoon

Toebehoren poort - Meeus Poortautomatisaties (Retie)

Toebehoren

Bij Meeus poortautomatisaties weten we dat een poortautomatisatie niet enkel gaat om de mechanische beweging van uw poort maar ook over de gebruiksvriendelijke aansturing ervan. Verder moet je niet enkel rekening houden met het gebruiksgemak maar ook met de veiligheid van uw systeem

Bekijk toebehoren

Herstelling poort of poortautomatisatie - Meeus Poortautomatisaties (Retie)

Herstellingen

Bij Meeus poortautomatisaties kan je terecht voor alle soorten schade aan uw poort of poortautomatisatie, dit kan gaan van stormschade aan scharnieren of motoren tot kortsluiting door waterschade of knaagdieren.

Bekijk herstellingen